Skip to content

Westland On Stage

Afgelopen week hebben wij deel mogen nemen aan de jaarlijkse Doe Dag van Westland On Stage. Een bruisend evenement waarbij VMBO-leerlingen worden ondergedompeld in de wereld van de glastuinbouw. Bij OK Plant vinden we het belangrijk om de volgende generatie te inspireren en hen kennis te laten maken met de vele mogelijkheden die onze sector te bieden heeft.

Tijdens deze dag hebben leerlingen van verschillende VMBO scholen uit het Westland een kijkje achter de schermen gekregen in onze dynamische kwekerij. Van het opkweken van orchideeën tot het verpakken en verzenden ervan, we hebben ze laten zien hoe divers en boeiend het werk in de glastuinbouw kan zijn.

Het ging niet alleen om het laten zien van onze dagelijkse werkzaamheden. Het doel was om leerlingen te inspireren om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn binnen de glastuinbouw. Wij hebben het onder andere over onderwerpen gehad als innovatie en creativiteit. Dit zijn namelijk ook hele belangrijke factoren in de tuinbouw die veel verschillende carrièrepaden met zich meebrengen. Wie weet ligt er voor een aantal van deze leerlingen wel een toekomst bij OK Plant in het verschiet!

Voor ons was het een leuke dag vol enthousiasme. We hopen dat we enkele leerlingen misschien geïnspireerd hebben m in de toekomst voor een bloeiende carrière bij OK Plant te kiezen. Samen bouwen we aan een mooie toekomst vol groei, innovatie en bloeiende kansen!

Gerelateerd nieuws

Over OKplant