Skip to content

Teamleider afleveren

Kun jij je vinden in onze profielomschrijving?

Fulltime
Standplaats Naaldwijk

Ben jij onze nieuwe Teamleider Afleveren die zorgt dat alle processen perfect verlopen, zodat de hoogst haalbare kwaliteit en efficiëntie wordt behaald door je teamleden?

Wat ga je doen?

Vacature OK Plant tuinbouw teamleider afleveren orchideeënkwekerij groene sector

Als teamleider afleveren ben je verantwoordelijk voor het gehele afleverproces. Je weet als spin in het web de schakel te maken tussen de verkoopafdeling en de werkvloer. Je zorgt er bijvoorbeeld voor dat (grote) orders goed worden voorbereid en de juiste planten en materialen klaargezet worden. Ook ben je er verantwoordelijk voor dat alle orders op tijd afkomen en meegaan met het transport. Dit doe je door dagelijkse leiding te geven over het afleverproces in de kas en in de schuur. Je hebt oog voor kwaliteit en weet de beschikbare capaciteit optimaal te benutten. Je weet het beste te halen uit de medewerkers en zorgt voor een prettige werksfeer. Natuurlijk steek je zelf ook je handen uit de mouwen en werk je regelmatig met de piekmomenten mee om orders af te krijgen. Als teamleider afleveren geef je direct leiding aan onze taakverantwoordelijken in het productieproces en werk je nauw samen de teamleider arbeid. 

Dit zijn wij!

Dit ben jij

 • MBO+ / HBO diploma met leidinggevende ervaring bij voorkeur in de tuinbouwsector.
 • Een kei in plannen en organiseren, je zorgt ervoor dat processen feilloos verlopen en medewerkers optimaal hun werk kunnen uitvoeren.
 • Van nature ben je een motivator, je weet je team doelgericht aan te sturen en houdt oog voor verbinding. Voor dynamiek deins jij niet terug.
 • Je hebt goed overzicht op de werkzaamheden en je durft bij te sturen indien nodig.
 • Nederlands en Engels spreken en schrijven is voor jou geen probleem. Zeker omdat jouw team uit diverse nationaliteiten bestaat.
 • Beschikbaar tijdens onze werktijden, die vaak van 7.00-16.30 zijn. Af en toe starten of stoppen we eerder. Ook wordt er wel eens op zaterdagen gewerkt.
 • Je bent flexibel en hebt een positieve uitstraling.
 • Je kunt prettig en helder communiceren.
 • Je bent stressbestendig en kunt goed omgaan met piekmomenten.
 • Je kunt goed overweg met Word en Excel. Ervaring met ons arbeidsregistratiesysteem SDF is een pré.

 

OK Plant streeft ernaar een inspirerend en ambitieus potplantenbedrijf te zijn. Jaarlijks produceren wij op onze vestigingen in Naaldwijk, Maasdijk en ‘s-Gravenzande meer dan 4.700.000 hoogwaardige 9 cm pot Phalaenopsis, 1.000.000 12 cm Pot Phalaenopsis en 2.000.000 seizoensproducten & groene planten. Wat ons zo uniek maakt is dat wij prachtige sierpotten leveren bij onze planten. Door innovatie op het gebied van assortiment en marketing maken we het verschil. We produceren onze orchideeën, groene planten, sierpotten én woonaccessoires onder ons overkoepelend label Kolibri Company. Hieronder vallen de merken Kolibri Orchids, Kolibri Greens en Kolibri Home. Onze ontwikkelingen staan niet stil, daarom investeren wij voortdurend in materialen, technieken en medewerkers!

OK Plant vindt het vinden van energieke, ondernemende medewerkers cruciaal. Bij ons kom je in een inspirerende werkomgeving waarin ons gedragskompas SPIRIT centraal staat. SPIRIT is het DNA van ons bedrijf, het gedragskompas is een handleiding voor alle medewerkers hoe wij met onze ‘momenten van de waarheid’ omgaan. We bieden een cultuur waarin we met passie werken en gaan voor kwaliteit!

Wat bieden wij jou?

Een baan bij OK Plant betekent…

 • Een uitdagende functie binnen een groeiend familiebedrijf waar je écht van waarde kunt zijn.
 • Een salaris passend bij je opleidingsniveau, werkervaring en je functie conform CAO Glastuinbouw.
 • Een positieve, jonge en dynamische werkomgeving, waar je blij wordt van de mooie producten.
 • Mogelijkheid tot deelname aan onze OK Plant Academy, om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen.
 • Een moderne werkomgeving, met veel geautomatiseerde processen.
 • Vrijdagmiddagborrels, leuke personeelsactiviteiten en elke week verse soep en lekker fruit in je pauze!

Solliciteer op deze functie!

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij OK Plant je een mooie stap? Reageer dan snel en mail je sollicitatiebrief met CV naar Judith van Leeuwen via HR@okplant.nl.

“Als 15-jarige jongen ben ik begonnen bij OK Plant als scholier. Op dit moment zit ik helemaal op mijn plek als arbeidsplanner. Het dagelijkse contact wat ik met iedereen heb en het zorgdragen voor een goede balans op de werkvloer vind ik zo leuk aan mijn functie! Ik probeer altijd het beste in iemand naar boven te halen.

Ik sta 100% achter de visie van OK Plant. Ik werk inmiddels alweer 10 jaar voor OK Plant en ik ga elke dag met een lach naar mijn werk!”

Kevin Hendriks
Arbeidplanner

Over OKplant