Taakverantwoordelijke
Afleveren

Kan jij je vinden in onze profiel omschrijving?

Taakverantwoordelijke Afleveren

Kan jij je vinden in onze profiel omschrijving?

Fulltime (36-40uur)
Standplaats Naaldwijk

Wij groeien en dat is goed nieuws! Ook onze organisatie groeit mee, zowel in omvang als in professionaliteit. We blijven doorlopend onze processen optimaliseren en realiseren ons dat de mens hier een cruciale factor in is. Om deze combinatie optimaal in te zetten zijn we op zoek naar een Taakverantwoordelijke Afleveren.

Wat ga je doen?

Dit ben jij!

 • Je hebt MBO denk- en werkniveau
 • Je bent een echte teamspeler
 • Nederlands en Engels spreken is voor jou geen probleem 
 • Je hebt een no-nonsense mentaliteit: mouwen opstropen en aan het werk!
 • Bij voorkeur ben je woonachtig in het Westland of nabije omgeving
 • Je bent flexibel en positief ingesteld en bereid om zelf ook persoonlijk en vakinhoudelijk te groeien

 

Daar waar het allemaal gebeurt, daar sta jij! Je komt fris bij ons binnen en gaat aan de slag om verschillende afdelingen te leren kennen. De ene dag ga je orderpicken en sorteren en sta je in de kas tussen onze prachtige planten. De volgende dag werk je mee om de planten op de juiste tijd met het transport de deur uit te krijgen. Indien nodig vervang je de taakverantwoordelijke bij een van de inpakbuffers. Je bent een duizendpoot en je houdt ervan om snel te schakelen. Je doet bakken ervaring op en zo kom je erachter waar jij je het meest op je plek voelt. De afdeling waar je uiteindelijk als taakverantwoordelijke aan de slag gaat zal naar gelang je ontwikkeling en interesse bepaald worden. Het mooie van deze vacature is dus dat je zelf de regie hebt! Hou jij van aanpakken en blijf je rustig ook onder tijdsdruk, reageer dan snel! 
Kortom: een leuke functie binnen een groeiend familiebedrijf waar met passie gewerkt wordt in een team met jonge professionals. Wij zijn dan ook trots op onze ranking in de Hillenraad SUB40 en onze Silver Award in de International Grower of the Year verkiezing!

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende werkomgeving bij een van de meest vooruitstrevende tuinbouwbedrijven van Nederland. Een baan bij OK Plant betekent…

 • Een uitdagende functie binnen een groeiend familiebedrijf waar je écht van waarde kunt zijn
 • Een positieve werkomgeving, waar je blij wordt van de mooie producten
 • Een salaris dat past bij het niveau van je rol én je ruimte geeft om te groeien
 • Goede opleidingsmogelijkheden om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen
 • Werken in een jong en dynamisch team
 • Met elkaar de mouwen opstropen en aan het einde van de dag trots zijn wat je met je team hebt bereikt.
 • Dat je opgenomen wordt in de SPIRIT-cultuur
 • Elke week verse soep en lekker fruit

Solliciteer op deze functie!

Kan jij niet wachten om als Taakverantwoordelijke Afleveren bij ons te starten en wil je werken in een dynamische omgeving? Reageer dan snel en mail je sollicitatiebrief met CV naar Judith van Leeuwen via hr@okplant.nl of reageer via onderstaand formulier!

‘De missie en visie van OK Plant wordt door iedereen gedragen waardoor er op de werkvloer een fijne sfeer hangt en iedereen bereid is om elkaar te helpen!’

‘Bij OK Plant ben ik begonnen als allround medewerker, maar als snel kreeg ik de kans om door te groeien als taakverantwoordelijke voor alle transport. Ik zorg dat er elke dag een planning wordt gemaakt voor het transport. De Winter Logistics komt maar liefst 4 keer per dag onze handel ophalen!

Ons gedragskompas Spirit wordt door iedereen gedragen waardoor er op de werkvloer een fijne sfeer hangt en iedereen bereid is om elkaar te helpen! De organisatie is er open en transparant naar haar medewerkers wat ik persoonlijk erg fijn vindt.’

Jeffrey Kortekaas 
Taakverantwoordelijke Transport & Stokken