Skip to content

SAVE THE DATE | Binnenkijken bij Kolibri company

Open dag Kolibri Company

Kom jij een kijkje nemen in onze orchideeënkwekerij? Op zaterdag 15 oktober 2022 van 9:00 tot 14:00 zetten wij onze deuren voor jou open. Loop een route met ons door de kwekerij en leer meer over het proces van de Kolibri Orchids. Kweker Rob vertelt je graag zijn kennis over de teelt van onze orchideeën. Hij laat jou daarnaast al onze duurzame ontwikkelingen in de kwekerij zien.

We hebben een handige looproute voor je uitgestippeld. Zo kun je kijkje nemen bij onze jonge orchideeën plantjes, de stokafdeling en de plek waar alle orchideeën ingepakt worden. Veel van onze medewerkers staan klaar om jou alles te vertellen over hun werkplek. Na afloop hebben we lekker een kop koffie of thee voor je klaarstaan.

Kom jij samen of alleen? De open dag is voor iedereen en alle leeftijden. Zo is er een speurtocht voor de kinderen. Ook is er een Kolibri Company shop aanwezig. In deze shop kun je zelf jouw favoriete orchidee met leuke sierpot stijlen, die bij jouw interieur past. Niet doorvertellen, maar tijdens de open dag is er ook nog een kans om een gift set naar keuze te winnen!

Op het terrein is er  een beperkte mogelijkheid voor het parkeren van auto’s. Daarom vragen we je om met de fiets te komen als dit mogelijk is.

Kan jij ook niet wachten? Zet dan 15 oktober 2022 jouw bezoek in de agenda.

We zien je graag!

tijd: 9:00 tot 14:00

15 oktober 2022
OK Plant
Baakwoning 5
2671LE Naaldwijk

Mocht je vragen hebben, beantwoorden wij die heel graag! Neem gerust contact met ons op.

 

 

Gerelateerd nieuws

Over OKplant