Skip to content

Over OK Plant

OK Plant is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het creëren van verfijnde en mooie planten, voornamelijk orchideeën, die jouw leefomgeving op natuurlijke wijze verrijken. Wat begon als een familiebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een onderneming met drie verschillende locaties: ‘s-Gravenzande, Naaldwijk en Maasdijk.

OK Plant is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het creëren van verfijnde en mooie planten, voornamelijk orchideeën, die jouw leefomgeving op natuurlijke wijze verrijken. Wat begon als een familiebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een onderneming met drie verschillende locaties: ‘s-Gravenzande, Naaldwijk en Maasdijk. We delen graag onze kennis en ervaring om je zo lang mogelijk van onze kamerplanten te laten genieten.

We delen graag onze kennis en ervaring om je zo lang mogelijk van onze kamerplanten te laten genieten.

Feiten en cijfers

planten per week

Kwekerij M2

 medewerkers

‘Toen wij in 1990 onze tuin begonnen, deden we alles zelf. Nu bestaat ons bedrijf uit 4 mede-ondernemers, die elk hun specialisme hebben. We werken continu aan de optimalisatie van teelt, productaanbod en– ontwikkeling, geïnspireerd door onze klanten; dus door jou. Jij staat centraal bij elke ontwikkeling in onze kwekerij. We richten ons op service en het kweken van bloeiende planten, die het beste bij jou en jouw klanten passen. Gelukkig staan we beiden nog dagelijks met onze voeten tussen de planten en zijn trots op wat we met z’n allen hebben bereikt. Onze mensen bewijzen elke dag dat we nog meer kunnen bereiken. Dat voedt onze passie en ambitie. Elke dag opnieuw.’

Rob en Desiree Olsthoorn

Over OKplant