Skip to content

Ontdek de schoonheid van Orchideeën op Keukenhof 2024!

Welkom bij Keukenhof, een iconische bestemming die de viering van de lente in Nederland symboliseert. Dit jaar opent Keukenhof voor de 75e keer haar deuren op 21 maart 2024. Gelegen in Lisse, trekt Keukenhof niet alleen nationale trots maar ook internationale bezoekers van over de hele wereld.

Als OK Plant zijn we verheugd een bijzondere bijdrage te kunnen leveren aan de betoverende orchideeëntentoonstelling op Keukenhof. Door onze sponsoring hebben we mede mogelijk gemaakt dat bezoekers van dit prachtige bloemenpark kunnen genieten. Spot jij de orchideeën van OK Plant in Keukenhof? We nodigen je uit om onze kleurrijke bloemen te bewonderen en te genieten tijdens je bezoek aan dit evenement.

Verken Keukenhof 2024

Van donderdag 21 maart tot zondag 12 mei kunnen bezoekers genieten van de pracht van Keukenhof. Met 15 kilometer aan aangelegde paden biedt Keukenhof adembenemende uitzichten op geurige bloementuinen en bloemenkassen. Tijdens een wandeling langs unieke bloemenshows, sierlijke vijvers en diverse paviljoens met restaurants en terrassen, kunnen bezoekers zich laten betoveren door de natuurlijke schoonheid. Bovendien huisvest Keukenhof het grootste beeldenpark van Nederland, waar sculpturen van zowel nationale als internationale kunstenaars bewonderd kunnen worden.

De Orchideeën tentoonstelling in het Beatrixpaviljoen

Hoewel Tulpen, Hyacinten en Narcissen de bekende sterren van Keukenhof zijn, biedt het Beatrixpaviljoen en ander visueel hoogtepunt: een levendig spektakel van orchideeën die je laat betoveren. Laat je verrassen door de prachtige exotische bloemen, in hun diverse kleuren en vormen.

Praktische Informatie

De beste tijd om de Keukenhof te bezoeken is in het voorjaar, wanneer de Tulpen, Hyacinten en Narcissen in volle bloei staan. Keukenhof is dagelijks geopend van 21 maart tot en met 12 mei 2024, van 08:00 tot 19:30 uur. Wacht niet te lang met het kopen van je kaartje, gezien de populariteit van het evenement en de beperkte openingstijd. Heb je een museumkaart? Die kun je gebruiken voor een rondleiding door het kasteel.

Voor meer informatie en tickets kun je terecht op de officiële website van Keukenhof.

 

Adres:

  • Stationsweg 166A, 2161 AM Lisse

Verlies jezelf in de betoverende wereld van orchideeën tijdens je bezoek aan Keukenhof 2024. Laat je inspireren door de prachtige bloemenpracht en creëer herinneringen die een leven lang meegaan!

Gerelateerd nieuws

Over OKplant