Skip to content

Ons eerste klantevent is een feit!

Op 28 februari hebben we een mijlpaal bereikt bij OK Plant: ons allereerste klantenevenement vond plaats en het was een dag om te onthouden!

Voor ons eerste klantenevenement leek het ons een goed idee om een sportieve en gezellige activiteit te organiseren. Samen met een groep enthousiaste klanten verzamelden we ons bij Racketsport in Schiedam voor een dag vol sport, gezelligheid en verbinding.

Bij aankomst werden onze klanten verwelkomd met een gezellig kopje koffie en een hartelijk welkomstwoordje van Thijs, wat meteen de toon zette voor een geweldige dag.

Na het hartelijke welkom van Thijs was het tijd om de padelbanen te betreden en het spel te beginnen. Van spannende wedstrijden tot leerzame clinics, iedereen kon zijn padelvaardigheden laten zien of ze juist ontdekken. Zo ging het er fanatiek aan toe en werden er fanatieke wedstrijden gespeeld.

Terwijl de rally’s en smashes de lucht vulden, groeide de sfeer en de gezelligheid onder onze klanten. De energie was goed en iedereen genoot van het spel. Na afloop was het tijd om te ontspannen en na te praten onder het genot van een verfrissend drankje en een heerlijk diner. Het was leuk om buiten het werkgebied te zien hoe onze klanten elkaar beter leerden kennen.

Ons eerste klantenevenement was een groot succes en zijn wij als team dankbaar voor alle deelnemers die deze dag mogelijk hebben gemaakt. Het was een sportieve dag waarbij we nieuwe herinneringen hebben gemaakt. Wij kijken uit naar nog veel meer succesvolle evenementen in de toekomst. Ons eerst volgende evenement zal een leuke dag op de golfbaan worden.

Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes en natuurlijk alle deelnemers. Op naar nog veel meer mooie momenten samen!

Met sportieve groeten,

Team OK Plant

 

 

 

Gerelateerd nieuws

Over OKplant