Skip to content

OK Plant Introduceert Vernieuwde Modulaire Kolibri-Displays tijdens Orchid Inspiration Days

Tijdens de Orchid Inspiration Days heeft OK Plant haar nieuwste innovatie onthuld: de modulaire Kolibri-displays. Dit vernieuwde winkelconcept biedt bloemisten en tuincentra een optimale mogelijkheid om premium orchideeën, groene planten, sierpotten en accessoires te mixen en matchen. Tuincentrum Leurs en Intratuin ’s-Gravenzande hebben de primeur en nemen deze week de vernieuwde displays in gebruik.

Een compleet groen lifestyle schap

Kolibri Company staat bekend als het startpunt voor een compleet groen lifestyleschap. De nieuwe modulaire displays zijn verkrijgbaar in drie modellen en hebben een opvallende organische vorm die perfect aansluit bij de merkuitstraling van Kolibri. Deze displays kunnen naar wens worden samengesteld en toegepast als winkeldisplay, als onderdeel van een tuincentrumtafel en zelfs als toonbankvariant. De collecties zijn afgestemd op seizoenen en trends, waardoor consumenten een dynamische en boeiende winkelervaring wordt geboden die continu vernieuwt.

Innovatie en verkoopstimulans

Bart Renkens, Inkoper bij Tuincentrum Leurs, dat wordt beleverd via partner Plant Collect, zegt over de vernieuwing: “De doorontwikkeling van de Kolibri-tuincentrumtafel geeft ons het vertrouwen dat Kolibri blijft vernieuwen en verrassend blijft voor onze klanten.” Angelique van Dijk, Hoofd Kamerplantenafdeling van Intratuin ’s-Gravenzande, voegt hieraan toe: “Toen we hoorden dat Mix & Match van Kolibri vernieuwd werd, waren wij eigenlijk meteen enthousiast. We zijn al jarenlang tevreden en de Kolibri tuincentrumtafel zorgt voor een omzetverhoging in onze winkel. Met deze aanpassing in het design ziet het lifestyleschap er strak en stijlvol uit en kunnen we de ruimte volledig benutten. De producten worden hierdoor overzichtelijker gepresenteerd, waardoor het Mix & Match-concept nog duidelijker is geworden voor de consument.”

Uitbreiding en Toekomstplannen

In het komende jaar zullen Tuincentrum De Uiver, Global Garden en 13 vestigingen van OH Green België hun Kolibri tuincentrumtafels opnieuw inrichten met de nieuwe modulaire displays. Deze uitbreiding onderstreept het succes en de groeiende populariteit van het Kolibri-concept.

Kolibri Company blijft continu innoveren, introduceert nieuwe producten en biedt krachtige marketingondersteuning om een boeiende winkelervaring te creëren die verkoop stimuleert en consumenten inspireert. Met de introductie van de nieuwe modulaire displays zet OK Plant een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van het merk Kolibri en de vergroening van winkelruimtes.

Voor meer informatie over het vernieuwde Kolibri Mix & Match-concept kunt u contact opnemen met de afdeling Verkoop van OK Plant. Ontdek hoe deze innovatieve displays jouw winkelervaring kunnen transformeren en jouw klanten kunnen inspireren.

Gerelateerd nieuws

Over OKplant