Skip to content

OK Plant introduceert Kolibri; hét nieuwe lifestylemerk

Tijdens de Orchid Inspiration Days lanceert OK Plant het label Kolibri Company. Een overkoepelend label van de consumentenmerken Kolibri Orchids, Kolibri Greens en Kolibri Home. Een strategische stap om een stevig consumentenmerk in de markt te zetten bij de groene vakhandel.

Al twaalf jaar verkoopt OK Plant 9 cm Phalaenopsis onder het merk Little Kolibri Orchids. Uit recent onderzoek blijkt dat branchegenoten (retailers, handel en toeleveranciers) dit merk benoemen als een van de succesvolste consumentenmerken in de planten business. “Met de introductie van het overkoepelende label Kolibri Company brengen we het consumentenmerk Kolibri naar een hoger niveau en vergroten we ons producten- en dienstenpakket”, vertelt Desiree Olsthoorn, eigenaar van OK Plant. “Met Kolibri Company willen wij het startpunt zijn voor een groene lifestyle, waarbij klanten hun persoonlijke keuze kunnen maken, hun huis te transformeren naar plek waar ze tot rust komen. Het label is onderverdeeld in drie consumentenmerken Kolibri Orchids, Kolibri Greens en Kolibri Home. Nog steeds vanuit dezelfde missie om met ‘een Kolibri’ de kracht van de natuur in huis te halen, boordevol positieve energie.”

Herkenbare uitstraling:  nieuw logo en nieuwe verpakkingen
Kolibri Orchids (9 cm) worden al jaren gekweekt en vanaf januari 2022 is de Phalaenopsis ook beschikbaar in 12 cm kweekpot. De groene planten van Kolibri Greens zijn beschikbaar in 6 en 9 cm. Kolibri Home biedt sierpotten en woonaccessoires afgestemd op de huidige interieurtrends én op elkaar. Alle producten worden voorzien van een nieuwe, eenduidige en herkenbare Kolibri-uitstraling. Zowel planten als accessoires kunnen met elkaar gemixed en gematched worden.

Gerelateerd nieuws

Over OKplant