Skip to content

Kolibri Bouquet

Kolibri Company introduceerde een nieuw eigentijds plantenconcept met groen en orchideeën. Een boeket waar je maandenlang van kunt genieten. Dankzij een handig watergeefsysteem ervaart zowel de winkelvloer als consument meer gemak en minder derving.

In de kwekerij wordt een watergeefsysteem en een laag water toegediend aan het concept. Hierdoor heeft de winkelier zeker drie weken geen omkijken naar de Kolibri Bouquets. Vervolgens heeft de consument een duurzaam boeket van bloemen thuis, waar maandenlang van genoten kan worden. De kweekpotten worden voorzien van een watergeeflont van WaterWick en geplaatst in een inlay. Als de consument hier eens in de drie weken water in toedient, heeft de consument er verder weinig omkijken naar. De planten nemen zelf zoveel water op als ze nodig hebben. Zo krijgen ze nooit te veel of te weinig water. Een aantal dagen weg? Geen zorgen; de planten blijven in goede conditie.

De Kolibri Bouquets is beschikbaar in verschillende varianten, vormen, maten en kleuren. Opvraagbaar bij de verkoopafdeling van OK Plant.

Gerelateerd nieuws

Over OKplant