Skip to content

Noviteiten Kolibri Orchids

In ons Kolibri Orchids assortiment hebben we unieke noviteiten die ieder interieur laat stralen. In deze blog laten we je kennismaken met de Root, Plitvice Fall en de Epi-tree. Ontdek hoe deze prachtige noviteiten een vleugje natuur en betovering in het interieur brengen.

Root
De Root bestaat uit een orchidee, gepresenteerd in een transparante vaas. Met deze unieke creatie brengen we de schoonheid van een boeket bloemen maandenlang in huis. Het is een echte blikvanger die de aandacht trekt.

Plitvice Fall
De orchidee Plitvice Fall is een kunstwerk met takken die elegant buigen en sprankelende bloemen bevatten. Het straalt positieve energie uit en voegt een vleugje magie toe aan het interieur. Met de Plitvice Fall wordt een rustgevende en harmonieuze sfeer gecreëerd.

Epi-Tree
De Epi-Tree neemt je mee naar een plek in de ongerepte natuur, waar orchideeën groeien op de schors van bomen en hun wortels vrij ademen en vocht opnemen. In onze kas krijgt deze orchidee de ruimte om volledig natuurlijk te groeien en te bloeien, net als in het tropische oerwoud. Kolibri Orchids Epi-tree is net zo mooi als de natuur zelf.

Gerelateerd nieuws

Over OKplant