Skip to content

Nominaties bekroning op werk

We proberen bij OK Plant met ons assortiment de trend te zetten en een toegevoegde waarde te creëren voor de klant. Hierdoor zijn we continue op zoek naar nieuwe mogelijkheden én zijn we op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

OK Plant pakt kansen op een creatieve manier aan. Dat is dan ook één van de redenen dat wij in 2018 in de top drie zijn geëindigd tijdens de strijd om de Tuinbouw Ondernemersprijs. Iets waar we trots op zijn. De jury was lovend: ‘’Passie, ambitie en creativiteit kenmerken deze Westlandse ondernemers. Met het telen van een vernieuwende Phalaenopsis en een jaarrond programma seizoenproducten hebben zij duidelijke keuzes gemaakt. Daarmee kunnen de ondernemers accelereren. Bijzonder is de sociaal-maatschappelijke betrokkenheid van OK Plant.’’ Een prachtige prestatie die we te danken hebben aan de geboekte progressie van afgelopen jaren.

Ook was OK Plant het afgelopen jaar, samen met acht andere bedrijven vanuit de hele wereld, als enige Nederlands bedrijf genomineerd voor de titel ‘International Grower of the Year 2019’. In de categorie ‘Finished Plants & Trees’ zijn we er uiteindelijk met de zilveren award vandoor gegaan. We zijn waanzinnig trots op deze prestatie!

Gerelateerd nieuws

Over OKplant