Skip to content

Marketing

Toegevoegde waarde bieden, niet alleen op het gebied van een breed assortiment met verschillende product groepen die elkaar versterken. Maar ook in het delen van onze marketing expertise. Dagelijks bouwen wij een aan sterk consumentenmerk. Van het verzorgen van fotografie tot het ontwerpen van klantengericht POS materiaal. 

Toegevoegde waarde bieden, niet alleen op het gebied van een breed assortiment met verschillende product groepen die elkaar versterken. Maar ook in het delen van onze marketing expertise. Dagelijks bouwen wij een aan sterk consumentenmerk. Van het verzorgen van fotografie tot het ontwerpen van klantengericht POS materiaal.De afdeling Marketing staat altijd voor jou klaar om je te voorzien van de beste adviezen over het inzetten van marketing, zodat Kolibri gepromoot wordt met de juiste middelen, bij het juiste publiek en op de juiste plek. Op deze manier proberen wij jullie te ondersteunen in met de verkoop van onze prachtige producten.

De afdeling Marketing staat altijd voor jou klaar om je te voorzien van de beste adviezen over het inzetten van marketing, zodat Kolibri gepromoot wordt met de juiste middelen, bij het juiste publiek en op de juiste plek. Op deze manier proberen wij jullie te ondersteunen in met de verkoop van onze prachtige producten.

content ontvangen

Dagelijks zijn wij bezig met het ontwikkelen van de mooiste content voor onze producten. Deze content kan ook jij gebruiken in je marketing en verkoop activiteiten. Deze hapklare content zetten wij graag voor je klaar. 

Ontvang onder andere:

  • Social media inspiratie
  • Inspirerende sfeerbeelden
  • Videomateriaal
  • Promotiemateriaal, zoals flyers en catalogussen

POS in jouw winkel

Extra aandacht geven aan jouw orchideeën tafels? Of wil jij je bestaande POS materialen vervangen? 

Voor elke winkelschap hebben wij een passende oplossing. Zo kunnen wij topkaarten meeleveren bij onze Mix & Match displays en kunnen wij tafelbanieren meeleveren met elke tuincentrum tafel die wij inrichten. Daarnaast hebben we nog veel meer POS om mee te leveren. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag ze op bij onze marketingafdeling. 

content per thema

woonstijl culture cocktail
Kolibri Orchids Niagara Fall, Amabilis, Halo - Safari (15)
Kolibri Orchids Ghent - Kolibri Greens Succulent Miranda en Rhipsalis - Elite copper (11)
Woonstijl Boutique chic
Woonstijl lush life
Woonstijl kerst

Elke maand inspirerende beelden ontvangen?

Meld je aan voor het trend report en ontvang elke maand inspirerende beelden om te delen met klanten en social media.

Over OKplant