Skip to content

Lifestylemerk Kolibri centraal OK Plant tijdens Orchid Inspiration Days

Op woensdag 7 juni openen we de deuren van onze kwekerij tijdens de Orchid Inspiration Days. Gedurende acht dagen is het bedrijf te bezoeken voor exporteurs, groothandelaren, tuincentra, bloemisten(ketens) en retailers. Alle facetten van het lifestylemerk Kolibri worden uitgelicht: assortiment, noviteiten, trends en speciale dagen aanbod. Bovendien ziet de bezoeker de duurzame ontwikkelingen van de teelt.

Voor de achtste keer nemen we deel aan de Orchid Inspiration Days. Een uitgelezen kans voor inkopers om het potentieel van Kolibri Company te ontdekken en kennis te maken met nieuwe Kolibri-collecties op een inspirerende en plezierige manier. De bezoekers ontvangen persoonlijk deskundig advies over hoe de lifestylecollectie Kolibri verkopen stimuleren. Bij het betreden van de kwekerij dompelen de gasten zich onder in de wereld van Kolibri.

Aanmelden
De Orchid Inspiration Days vinden plaats van  woensdag 7 t/m vrijdag 9 juni en maandag 12 t/m vrijdag 16 juni. Bezoekers kunnen zich nu aanmelden via: https://www.plannen.nl/a/ok-plant

Wat kan je verwachten?
– Een indrukwekkende wandeling
– Klant- en marktgericht oplossingen
– Bloeiende concepten
– Oplossingen voor op de winkelvloer
– Marketinggesprekken om nog beter de eindklant en consument te bereiken

We kijken erg uit naar je bezoek. Tot dan!

 

 

Gerelateerd nieuws

Over OKplant