Skip to content

Kolibri Home collectie van concept tot ontwikkeling: OK Plant bezoekt fabrieken

Zoals je van ons gewend bent, breiden wij ieder jaar de Kolibri Home collectie uit. De collectie is een selectie van perfect passende potten voor Kolibri Orchids en Kolibri Greens, aangevuld met stijlvolle woonaccessoires. Een perfecte match, die is gebaseerd op actuele trends. De Kolibri Home collectie ontwerpen wij met samenwerkende partners, om samen tot trendvolle ontwerpen te komen en te ontwikkelen. Collega’s Nadia en Thijs reisden afgelopen januari naar China, waar een groot deel van de productie van Kolibri Home plaatsvindt. Lees meer over het doel van de reis.

Sterke relaties en arbeidsvriendelijke processen
De productie van de Kolibri Home collectie vindt grotendeels plaats in fabrieken in China. De reis stond in het teken van het versterken van onze samenwerkingen en het opdoen van nieuwe mogelijkheden voor productieontwikkeling. Door de fabrieken te bezoeken waarborgen we de arbeidsvriendelijke productieprocessen, zodat niet alleen onze producten van hoge kwaliteit zijn, maar ook ethisch verantwoord worden geproduceerd.

Naast het versterken van de relaties en het waarborgen van de arbeidsprocessen stond de ontwikkeling van nieuwe samples centraal. Dankzij de bezoeken is er inspiratie opgedaan voor nieuwe sierpotten en woonaccessoires zoals dienbladen en ornamenten.

Niet alleen werden de nieuwe samples besproken. Het materiaal van de producten is van essentieel belang om kwalitatieve producten te ontwerpen. Door te werken met verschillende materialen zoals keramiek, cement, polystone en stoneware, kunnen we een diverse en aantrekkelijke collectie aanbieden die voldoet aan de wensen van onze klanten.

Nieuwe Kolibri Home collectie
Kolibri Home is in volle ontwikkeling en de nieuwe collectie doet inmiddels haar intrede. We nodigen je graag uit om langs te komen om onze showroom te bezoeken. Of bezoek ons tijdens de Orchid Inspiration Days, waar we al onze noviteiten van 2024 presenteren.

Direct de collectie ontdekken? Bezoek Floriday of vraag de catalogus op via marketing@okplant.nl

Gerelateerd nieuws

Over OKplant