Skip to content

Kolibri Bouquet

Maandenlang genieten van een boeket aan bloemen? Dat kan met onze nieuwe Kolibri Bouquet. De Mono, Field en Jungle Bouquets zijn voorzien van een inlay met waterreservoir. Door middel van een WaterWick, die is bevestigd in de kweekpot van de Kolbri Orchids en Kolibri Greens, voorzien de planten zichzelf van water. Een groot voordeel van deze zelfvoorziening, is dat het waterreservoir bijdraagt aan minder derving op de winkelvloer.

Nadat het water op is, kan het waterreservoir gemakkelijk bijgevuld worden door in het midden van de inlay het water bij te vullen.

Mono Bouquet
Het Mono Bouquet bevat een inlay waarin drie dezelfde Kolibri Orchids met potmaat 12 centimeter in passen.

Field Bouquet
Het Field Bouquet bestaat uit drie Kolibri Orchids met dezelfde kleur, maar uit verschillende families. Je vindt hierin één Kolibri Orchids met potmaat 12 centimeter en twee Kolibri Orchids met potmaat 9 centimeter. In dit boeket zijn er naast de Kolibri Orchids, ook drie Kolibri Greens in de inlay geplaatst.

Jungle Bouquet
Het Jungle Bouquet bestaat uit drie dezelfde Kolibri Orchids met potmaat 9 centimeter. Naast de Kolibri Orchids, worden er ook drie Kolibri Greens in de inlay geplaatst.

 

 

Benieuwd naar het aanbod Kolibri Bouquet voor jouw klanten? Bekijk het in onze Floriday catalogus.

 

 

Hoe werkt het?
Stap 1
Vul het waterreservoir tot de aangegeven lijn met water. Let op: voorkom dat het water daarboven komt, anders staan de wortels van de orchidee in het water. Dit vindt de plant niet fijn.

Orchideeën in waterreservoir

 

Stap 2
Duw de WaterWicks in de onderkant van de kweekpot tot het staafje er helemaal in verdwenen is. Dit is meestal al voor je gedaan.

Stap 3
Zorg dat de WaterWicks goed onder water liggen. Via de WaterWicks kunnen de planten zichzelf voorzien van water. Op deze manier kunnen de planten nooit te veel water krijgen.

Optioneel: decoreer het Kolibri Bouquet met Tillandsia.

Stap 4
Controleer 1 x per week het waterniveau in het waterreservoir door het reservoir uit de schaal te halen. Vul zo nodig water bij via het midden van de inlay.

Gerelateerd nieuws

Over OKplant