Skip to content

Onze klanten

Samenwerken, lange termijn relaties opbouwen, inspireren en blijven verrassen. Zo waarborgen wij tevreden klanten. Dat is iets waar wij continu aan werken bij OK Plant. Iets waar we trots op zijn. Onze klanten vertellen graag hun ervaring met OK Plant.

zyon-okplant-578

“De perfecte leverancier van een totaal marketingconcept”

“Ik werk al meer dan 15 jaar samen met OK Plant; door het assortiment met toegevoegde waarde (Kolibri Home) kan ik nog beter inspelen op de behoeften van mijn klanten; dat is heel belangrijk voor ons. De Mix & Match-displays bijvoorbeeld, dit biedt voor hoogwaardige retailers echt onderscheidend vermogen. De presentatie sluit aan bij de wensen van de consument en het assortiment is helemaal volgens de laatste interieurtrends.”

Ronald Arkestijn, Commercieel manager
Zyon Group

Vincent van Maris Lemkes

“Zo bied ik mijn klanten echt iets anders”

“We doen veel samen. Tom en Thijs denken goed met mij en mijn klanten mee. Zo bereiken we samen meer. OK Plant heeft een uitgebreide sierpotten en woonaccessoires collectie, die nauw aansluiten bij de laatste interieurtrends. Hierdoor kunnen wij voor onze klanten – retailers – echt een onderscheidend assortiment samenstellen. We bezoeken de kwekerij regelmatig, met of zonder klanten. We zijn altijd welkom, waarbij we regelmatig worden getrakteerd op een zeer goede lunch.”

Vincent van Maris, Inkoper orchideeën
Royal Lemkes

Foto Jeffrey Noviflora

Sabine OLSTHOORN SCOUT DE PLANTEN ZELF, WAARDOOR WIJ KUNNEN KIEZEN UIT VEEL EXCLUSIEVE PHALAENOPSIS VARIËTEITEN”

“Voor ons is kwaliteit heel belangrijk. Daarom is OK Plant voor ons een belangrijke partner; zij leveren ons 9 cm Kolibri Orchids Phalaenopsis. We bezoeken OK Plant wekelijks en houden zo ons aanbod up-to-date, zodat onze klanten altijd kunnen genieten van een voldoende variatie aan producten. Met name de diversiteit aan variëteiten geeft ons veel keuze. Samen met het team van OK Plant spelen we met ons aanbod in op de kleuren van het seizoen.”

Pieter de Vrij, Inkoop manager
Noviflora

OK Plant MOTERRA

We weten precies wat er van elkaar verwacht wordt.”

“Wij ervaren de samenwerking met OK Plant als zeer goed. Dit komt onder andere door de open communicatie met de verkopers. Door de jarenlange samenwerking weten we precies wat er van elkaar verwacht wordt. Het digitale aanbod van OK Plant staat op de juiste manier ingevoerd op FloraXchange, iets dat ons zeer belangrijk is. Zo hebben wij altijd een actief aanbod in onze webshop.”

Alex Hendriks, Hoofdinkoper
Moterra

OZ PLANTEN OK Plant

“OK Plant is 100% onderscheidend in assortiment en kwaliteit.”

‘Prettig, flexibel, meedenkend en effectief. Zo ervaar ik de samenwerking met OK Plant. Het is ook fijn dat Verkoop een vast team is, waardoor we aan een half woord genoeg hebben. Het bedrijf is 100% onderscheidend, zowel met zijn assortiment als in kwaliteit. Wat ik toejuich is het verbreden van het assortiment. OK Plant is één van de kwekers die bij de top behoort. Daar zijn er hooguit maar 10 van over de gehele linie, dat maakt het speciaal.’

Tim ten Brink, Commercieel Manager inkoop

Intratuin OK Plant

“Er wordt open en eerlijk gesproken en dat is fijn.”

“Intratuin werkt graag samen met OK Plant. Het is een mooi vooruitstrevend bedrijf, onderscheidend door mee te denken in de markt. Ook wordt er goed gekeken naar de trends en segmenten. Het Kolibri-assortiment is onderscheidend. Er is veel en goed contact over en weer en er wordt open en eerlijk gesproken. Dat is erg fijn!”

Marcel de jong, Inkoper Binnenplanten
Intratuin

Waterdrinker OK Plant

“Onze klanten hebben verrassing nodig. Dit biedt ok plant”

“Naast het leveren van kwalitatief hoogwaardige planten is OK Plant goed in het ontwikkelen van concepten. Dat is wat onze klanten nodig hebben; zij willen graag verrast worden. Kolibri Company is een sterk merk, dat herkenbaar is voor onze klanten; we geven dit merk graag een podium in ons Green Trade Centre.”

Eric Mooren
Waterdrinker

Hamiplant ok plant

“Kolibri Company WORDT GEWAARDEERD DOOR ONZE KLANTEN.”

“OK Plant speelt met een frisse blik in op de laatste trends. De kwaliteit van de producten en de hardware die zij hierbij aanbieden zijn onderscheidend en vernieuwend. Wij worden meer dan 30 jaar positief verrast door OK Plant. Door de goede samenwerking versterken we elkaar. Het merk Kolibri Company is steeds sterker geworden en wordt gewaardeerd door onze klanten. Wij zien OK Plant als een betrouwbare partner en een innovatieve organisatie. Samen zorgen wij dat de planten van OK Plant bij onze Europese klanten komen te staan.”

Ralph van der Rassel, Productspecialist
Hamiplant

alex3

Topkwaliteit leverancier en mooi geprijsde artikelen

‘Met genoegen werken we nu al meer dan 6 jaar samen met OK plant. Niet alleen hun service en vriendelijkheid maakt dat wij graag met hun samenwerken, maar zij bieden altijd een top assortiment aan én zijn altijd in voor leuke promoties. Dit zowel voor in de bloeiende tuin met hoge kwaliteit seizoensproducten, maar vooral ook voor hun aanbod van hoogwaardige orchideeën. Bovenal is het vooral de toegevoegde waarde die altijd aansluit bij onze klanten en door het unieke karakter altijd een fantastische aanvulling op onze webshop. Al met al een super kweker met producten waar onze klanten keer op keer van genieten.’

Alex van Os
Hoofd Planten Inkoper
Planten en Bloemengroothandel
Roobos

Over OKplant