Skip to content

Introductie winkelconcept ‘Green up your home’

OK Plant introduceert een nieuw winkelconcept waarbij Little Kolibri Orchids gecombineerd wordt met kleine groene kamerplanten en sierpotten. Deze kleine groene kamerplanten worden uitgebracht onder het merk ‘Little Lizard Greens’ en worden geïntroduceerd onder de naam ‘Green up your home’ Met dit nieuwe winkelconcept wordt er aangesloten op de laatste trends, de consument geïnspireerd en de groene vakspecialist ontzorgd.

‘‘De markt verandert en daardoor ook de behoeften van onze klanten. Consumenten willen graag verschillende planten in huis met elkaar combineren. Hier spelen wij op in en daarom breiden wij ons plantenassortiment uit met een gevarieerd aanbod van kleine groene kamerplanten’ vertelt Desiree Olsthoorn.’’ Samen met ons sterke merk ‘Little Kolibri Orchids’ worden ze gepresenteerd in één schapoplossing ‘Green up your home’.”

Afgestemd op het type winkel en omloopsnelheid bieden we de vakspecialist een passende oplossing. “Wij bieden de vakspecialist van kleine tot grote eenheden; een op winkelniveau afgestemd aanbod. De vakspecialist kan tevens gebruik maken van een eigentijdse displays in verschillende formaten. Wij helpen onze klant bij het samenstelling en ondersteunen met winkelvloercommunicatie (POS-materiaal). Van conceptstore tot bloemist ons winkelconcept past bij elke eigentijdse retailer.” Aldus Desiree Olsthoorn.

 

Gerelateerd nieuws

Over OKplant