Skip to content

HR medewerker

Kun jij je vinden in onze profielomschrijving?

Fulltime
Standplaats Naaldwijk

Als HR Medewerker bij OK Plant ben je samen met de HR Manager verantwoordelijk voor de uitvoering van het HR beleid. We hebben een functie voor je klaarstaan waarin je zowel administratief als ook organisatorisch je skills kunt inzetten.

Wat ga je doen?

OK PLANT

We hebben een cyclus met functionerings- en beoordelingsgesprekken, hierin heb je een organiserende rol, je neemt actief deel aan de gesprekken tussen leidinggevende en medewerker én je stelt de verslagen op. Je voert de personeelsadministratie uit, stelt contracten op en beantwoordt de meest uiteenlopende vragen van leidinggevenden en personeel; of het nu gaat om de uren, vrije dagen of salaris: jij helpt hen verder! Bij opleiding- en cursusvraagstukken ondersteun je de HR manager en leidinggevende. Daarnaast hou je het ziekteverzuim bij en schakel je tijdig met de HR Manager voor de juiste stappen in het re-integratieproces. Je bent actief betrokken bij het werving- en selectieproces, je denkt mee met pakkende en creatieve vacatureteksten die ons onderscheiden van de rest. We bouwen aan een organisatie waarbij we ontwikkeling van medewerkers vooropzetten. We hebben diverse HR-hoofddoelen geselecteerd waarin jij een bijdrage kunt leveren op gebied van projectondersteuning. Dagelijks schakelen met verschillende collega’s binnen ons dynamische familiebedrijf maakt jouw functie uitdagend en afwisselend. 

Dit zijn wij!

Dit ben jij

 • Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau
 • Je bent beschikbaar voor 32 uur per week
 • Je bent flexibel, praktisch ingesteld en een tikkeltje creatief
 • Je hebt een HR gerelateerde opleiding afgerond 
 • 2 tot 5 jaar werkervaring in HR werkzaamheden en het voeren van gesprekken
 • Je hebt empathisch vermogen en hebt van nature een positieve houding
 • Je bent accuraat en leergierig
 • Je voelt je thuis in de cultuur van een familiebedrijf in de tuinbouwsector

OK Plant streeft er naar een inspirerend en ambitieus potplantenbedrijf te zijn. Jaarlijks produceren wij op onze vestigingen in Naaldwijk en Maasdijk meer dan 4.700.000 hoogwaardige 9 cm pot Phalaenopsis en 2.000.000 seizoensproducten & groene planten. Wat ons zo uniek maakt is dat wij prachtige sierpotten leveren bij onze planten. Door innovatie op het gebied van assortiment en marketing maken we het verschil. We produceren orchideeën, groene planten, sierpotten én woonaccessoires onder ons overkoepelend label Kolibri Company. Hieronder vallen de merken Kolibri Orchids, Kolibri Greens en Kolibri Home. Onze ontwikkelingen staan niet stil, daarom investeren wij voortdurend in materialen, technieken en medewerkers! Per januari 2022 zijn wij uitgebreid met een 12 cm pot Phalaenopsislijn (jaarlijks 1.000.000) in onze nieuwe locatie in ’s-Gravenzande.

OK Plant vindt het vinden van energieke, ondernemende medewerkers cruciaal. Bij ons kom je in een inspirerende werkomgeving waarin ons gedragskompas SPIRIT centraal staat. SPIRIT is het DNA van ons bedrijf, het gedragskompas is een handleiding voor alle medewerkers hoe wij met onze ‘momenten van de waarheid’ omgaan. We bieden een cultuur waarin we met jonge professionals met passie werken en gaan voor kwaliteit!

Wat bieden wij jou?

Een baan bij OK Plant betekent…

  • Een uitdagende functie binnen een groeiend familiebedrijf waar je écht van waarde kunt zijn 
  • Een positieve, jong en dynamische werkomgeving, waar je blij wordt van de mooie producten 
  • Een salaris passend bij je opleidingsniveau, werkervaring en je functie conform CAO Glastuinbouw 
  • Goede opleidingsmogelijkheden om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen 
  • Een moderne werkomgeving, met veel geautomatiseerde processen 
  • Een vrijdagmiddagborrel en elke week verse soep en lekker fruit in je pauze!

Solliciteer op deze functie!

Kan jij niet wachten om als HR medewerker bij ons te starten en wil je meewerken in een dynamische omgeving? Reageer dan snel en mail je sollicitatiebrief met CV naar Judith van Leeuwen via hr@okplant.nl

‘Drie jaar geleden liep ik voor het eerst binnen bij OK Plant. Ik deed de opleiding Junior Accountmanager op het MBO Westland en mocht mijn eindstage bij OK Plant lopen waar ik kennis maakte met verschillende afdelingen. Na afloop van mijn MBO studie ben ik als Assistent Medewerker Marketing op de dynamische marketingafdeling van OK Plant gaan werken. Ik merkte al snel dat ik nog niet ben uitgeleerd. Dit heb ik kenbaar gemaakt aan de directie en reageerde super positief. Momenteel volg ik de deeltijd opleiding Crossmediale Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam. Ik vind het fijn dat mijn ontwikkeling en ambities worden toegejuicht. Inmiddels ben ik doorgegroeid naar Marketing medewerker waar ik samen met mijn enthousiaste collega’s werk aan het positioneren van onze merken in de markt. Iedere dag kan ik weer genieten van de mooie bloeiende planten pracht in mijn werkomgeving.’

Lotte van Marrewijk 
Marketing medewerker

Over OKplant