Skip to content

Green up your Home ‘Gift set’

Keuze uit maar liefst 8 complete ‘Gift sets’. De ‘Gift set’ bestaat uit een dienblad met een orchidee (9 cm) uit de collectie van Little Kolibri Orchids, een tweetal groene kamerplanten (6 en 9 cm) uit de collectie ‘Little Lizard Greens’, gecombineerd met sierpotten en een accessoire. De ‘Gift set’ is perfect als tafeldecoratie én ook nog eens heel leuk om weg te geven. De Green up your home ‘Gift Sets’ zijn verkrijgbaar in acht actuele interieurtrends.

Afgelopen zomer hebben wij ons nieuwe winkelconcept geïntroduceerd ‘Green up your home’. Op dit display worden onze ‘Little Kolibri Orchids’ en een nieuw aanbod kleine groene planten ‘Little Lizard Greens’ gecombineerd met ons keramieken sierpotten.

Na een succesvolle introductie heeft de vraag vanuit de markt geleid tot de doorontwikkeling van het winkelconcept naar een cadeauset. Zo kan de consument kiezen voor een samengestelde set. De ‘gift set’ is hierdoor de kleinste uitvoering van het door trends geïnspireerde winkelconcept. Het combineren van orchideeën met groen is een niet te missen trend. Vanuit onze eigen trendthema’s hebben we de decoratief groengevulde dienbladen samengesteld. De groene vakspecialist wordt ontzorgd en heeft hiermee een eigentijds cadeauartikel, waardoor hij meerdere producten in één keer verkoopt.

Gerelateerd nieuws

Over OKplant