Skip to content

Geslaagde open dag Kolibri Company

Zaterdag 15 oktober was het zover: de open dag bij Kolibri Company. Wij kijken terug op een geslaagde dag met een hoop nieuwsgierige en enthousiaste bezoekers. Klanten, buren, vrienden en families zijn langst geweest om de processen en afdelingen in onze kwekerij te ontdekken. In totaal hebben we ongeveer 400 bezoekers ontvangen!

Met een Kolibri plattegrond konden bezoekers een uitgestippelde route door de kwekerij lopen. De bezoekers kregen de mogelijkheid om met of zonder medewerker de route te lopen. Bij alle afdelingen stonden er informatieve banners waarop de bezoekers uitleg kregen over de afdeling. Dit zorgde ervoor dat mensen het gehele groeiproces van de orchidee, van stekje tot grote plant, konden volgen.

Ook stonden er wist-je-datjes langs de looproute, om nog meer informatie over het bedrijf en de orchidee te weten te komen. Zo werd er verteld hoeveel planten er op een tafel staan, waar de orchidee oorspronkelijk vandaan komt en welke duurzame oplossingen wij toepassen in de kwekerij.

Tijdens de looproute was er een letterspeurtocht voor kinderen, die volwassenen ook erg leuk vonden om aan mee te doen. Met het juiste antwoord konden de kinderen een leuke prijs uitzoeken om mee te nemen naar huis.

 

Na afloop van de looproute, konden de bezoekers een kijkje nemen in de Kolibri pop-up store. De bezoekers konden hier hun favoriete Kolibri producten samenstellen en kopen. Dit was een groot succes, veel bezoekers hebben een mooi product kunnen kopen.

Wij, team Kolibri Company, kijken enthousiast terug op deze geslaagde dag en sluiten niet uit dat dit de eerste en laatste keer was!

Gerelateerd nieuws

Over OKplant