Skip to content

Ontdek het gemak van ons geïntegreerd watergeefsysteem voor Kolibri Orchids

Bij OK Plant streven we ernaar om de ervaring met onze prachtige Kolibri Orchids zo zorgeloos mogelijk te maken. Daarom introduceren we met trots ons innovatieve ingebouwde watergeefsysteem, speciaal ontworpen om de verzorging van orchideeën eenvoudiger en effectiever te maken.

Onze Kolibri Orchids zijn nu uitgerust met een geïntegreerd watergeefsysteem dat zorgt voor een langere en rijkere bloeiperiode. Dit systeem biedt optimaal gemak in de verzorging van orchideeën.

Voordelen van ons geïntegreerde watergeefsysteem

  • Compleet concept: Wordt kant-en-klaar geleverd met een geïntegreerd watergeefsysteem en een laagje water in de waterbuffer.
  • Nooit meer teveel water: Het systeem zorgt ervoor dat de orchidee nooit te veel water krijgt.
  • Optimale ondersteuning: Door consistent de juiste hoeveelheid water te leveren, ondersteunt het systeem een langere en rijkere bloeiperiode.
  • Langdurige prestaties: Getest om langer dan 100 dagen mee te gaan, waardoor frequente vervangingen overbodig zijn.
  • Duurzame oplossing: Gemaakt van gerecycled plastic, draagt bij aan afvalvermindering en is het milieuvriendelijke keuze.
  • Herbruikbare pot: De pot inclusief watergeefsysteem kan herhaaldelijk worden gebruikt, wat bijdraagt aan duurzaamheid en gebruiksgemak.
  • Uniek en gepatenteerd: Ons gepatenteerde systeem biedt een innovatieve oplossing voor orchideeënverzorging.

Hoe werkt het?

Het geheim zit in de slimme lont die verborgen is in elke pot. Deze lont levert precies de juiste hoeveelheid water direct aan de wortels van de orchidee, waardoor de plant gezond groeit en langdurig bloeit.

Voordelen slimme lont

  • Ontlasting van de consument: Het systeem neemt de zorg voor de juiste watergift volledig uit handen van de consument.
  • Perfecte waterbehoefte: De verborgen lont voorziet de orchidee van de ideale waterbehoefte, wat de kwaliteit van de plant verbetert en de bloeiperiode verlengt.
  • Milieuvriendelijke ontwikkeling: Ontwikkeld met duurzaamheid als kernwaarde, gemaakt van gerecycled plastic en herbruikbaar.

Vul het assortiment aan:

Ontdek het gemak van ons innovatieve ‘easy watering system’ van Kolibri Orchids en geef orchideeën de zorg die ze verdienen. Dankzij dit systeem kunnen consumenten langer genieten van de prachtige bloemen en dragen ze bij aan een duurzamere wereld.

Bekijk de video:

Om een beter inzicht te krijgen in hoe ons innovatieve watergeefsysteem werkt, hebben we een video gemaakt die de werking en voordelen duidelijk uitlegt. In deze video laten we stap voor stap zien hoe eenvoudig het is om voor Kolibri Orchids te zorgen met ons geïntegreerde systeem. Klik hieronder om de video te bekijken en ontdek hoe je het maximale uit orchideeën kunt halen.

 

 

Gerelateerd nieuws

Over OKplant