Skip to content

Fresh & wild

Na een stressvolle coronaperiode kijken we uit naar de zomerse dagen die ons plezier, verbinding en verlichting brengen. Het voelt haast alsof we een frisse start hebben, waarin we weer onbezorgd kunnen genieten van het ‘normale leven’. Gepieker maakt weer plaats voor positiviteit en vrijheid. Deze vrijheid biedt ons de mogelijkheid om vernieuwende producten in huis te halen. Zoals bonte, krachtige en gedurfde patronen, die zich op planten en potten laten zien voor een wild tintje. We vertellen hoe je dit op de winkelvloer kunt toepassen.

Kleurrijke essentials

Binnen interieurtrend Optimism staat plezier en vrolijkheid centraal. En dat is precies zo kleurrijk, uniek en gewaagd als dat het klinkt. Cirkels en bogen zijn terugkerende items, net als objecten met een knipoog. Met name jongeren kunnen de speelsheid en een wild tintje waarderen. Voor een eigentijdse winkelvloer moet er dus ruimte gecreëerd worden voor meer gedurfde items. Maar hoe blijft dit in balans? Dat doen we door potten met verschillende vormen wel op kleur met elkaar te matchen. Ook kun je een kleurexplosie een chic karakter geven door een minimalistische basis. Plaats de producten niet op een al te drukke plek in de winkel, maar zorg voor een plek met een luchtige, lichte basis waardoor de sierpotten direct opvallen.
Binnen het trendthema dat Kolibri Company voert, Optimism, staan ‘slechts’ drie kleuren centraal: wit, oranje en roze – dit om eenheid te creëren en een kermis aan kleuren op de winkelvloer te voorkomen. In deze kleurstelling biedt de collectie van Kolibri Home verschillende sierpotten en woonaccessoires. Orchideeën met gevlekte en streepte patronen in opvallende kleuren zijn essentieel en mogen niet ontbreken.

woontrend colourful optimism woontrend colourful optimism woontrend colourful optimism

Groen is de basis

Iedere zomer is het weer een feest: de buitenwereld is bomvol van duizenden groentinten. Wat de natuur buiten kan, kunnen wij binnen. Van mos tot het frisse groen van gras: zoveel tinten die verschillende sferen geven aan de woonkamer. En zoek je zen, dan zit je goed met groen. Kijk eens wat er gebeurt als je groentinten combineert met harde en zachte materialen, met nieuwe en oude finishes. Op de winkelvloer zijn de producten van Kolibri Company voor de consument te herkennen aan hun eenduidige en herkenbare uitstraling. Laat winkelbezoekers zowel planten als accessoires en sierpotten met elkaar matchen.

woontrend colourful optimism woontrend colourful optimism woontrend colourful optimism

Wil je nog meer inspiratie ontvangen? Twijfel niet om contact op te nemen met de afdeling Marketing van Kolibri Company.

 

Gerelateerd nieuws

Over OKplant