Skip to content

Forest Bathing Activatie

Bij OK Plant zijn we altijd op zoek naar innovatieve manieren om onze klanten te betrekken en te inspireren. Daarom zijn we verheugd om onze recente samenwerking met Oh Green met jullie te delen voor een unieke Forest Activatie!

Wat hield de actie in?

Samen met Oh Green hebben we een Forest Activatie georganiseerd, waarbij een bosachtige sfeerhoek werd gecreëerd in een van de Oh Green-locaties. Hier konden klanten genieten en de sfeer ervaren, terwijl ze een foto maakten in onze Forest Activatie. Door deze foto te delen op sociale media, maakten ze kans op een prachtig Kolibri Bouquet!

Het doel van de actie:

Ons hoofddoel was om consumenten kennis te laten maken met de producten van Kolibri Company en hen aan te moedigen onze Kolibri presentatie bij Oh Green Aarschot te bezoeken. Daarnaast wilden we ons verhaal overbrengen en een blijvende unieke indruk achterlaten bij onze klanten.

Reacties na de activiteit:

We hebben waardevolle feedback ontvangen, zowel positief als verbeterpunten. Ondanks een beperkt aantal gedeelde foto’s, zagen we toch een aanzienlijke stijging van 174% van de verkoop van de producten, wat resulteerde in een mooie omzet van OH Green Aarshot. Klanten waardeerden vooral de presentatie van onze producten en de aangename sfeer die we creëerden. Bovendien was de uitval slechts 1,6%, wat een uitstekend resultaat is en getuigt van de effectiviteit van onze activatie.

Met deze inzichten zijn we klaar om onze strategieën te verfijnen en ons succes verder uit te bouwen. We willen OH Green bedanken voor hun betrokkenheid en kijken ernaar uit om nog meer van dit soort gezamenlijk acties te ondernemen!

 

Gerelateerd nieuws

Over OKplant