Skip to content

Een dag om niet te vergeten!

Op 8 juni was het eindelijk zover: het langverwachte zomerfeest van OK Plant! Ondanks dat het weer niet helemaal meezat, hebben we er een fantastische dag van gemaakt.

Midden in de feestvreugde gebeurde er iets bijzonders: een huwelijksaanzoek! Hassen vroeg Edzhe ten huwelijk, en het antwoord was volmondig ‘’JA!’’ Wat een onvergetelijk moment voor ons allemaal!

Onze medewerkers werden verwend met een overheerlijke barbecue, smakelijke broodjes en knapperige patatjes. De catering werd opnieuw verzorgd door Smaak & Meer, die zoals altijd fantastisch werk leverden. Het eten was heerlijk en werd met veel enthousiasme ontvangen.

De sfeer zat er goed in dankzij de muzikale talenten van onze eigen collega Norbert en de DJ Idetto. Met hun geweldige muziek werd het een fantastisch feest. Iedereen genoot volop van de dansvloer en de gezellige sfeer. De photobooth was ook een groot succes en zorgde voor veel leuke momenten en herinneringen.

Het zomerfeest was een middag om nooit te vergeten, vol met heerlijke hapjes, geweldige muziek en natuurlijk niet te vergeten: het onvergetelijke huwelijksaanzoek. Het gelukt straalde van de gezichten van Hassan en Edzhe af, en hun liefde bracht extra vreugde aan de dag.

Een groot dankjewel aan iedereen die heeft bijgedragen aan dit onvergetelijke zomerfeest. Dankzij jullie inzet en enthousiasme hebben we er een dag van gemaakt die we niet snel zullen vergeten. We kijken nu al uit naar het volgende feest!

Gerelateerd nieuws

Over OKplant