Skip to content

Bezoek ons tijdens Trade Fair Aalsmeer 2023

Mis het niet! 7, 8 en 9 november vindt de Trade Fair Aalsmeer plaatst. Zoals je van ons gewend bent, zullen wij Kolibri Company vertegenwoordigen tijdens deze beurs. Onze verkoopafdeling verwelkomt je graag in onze stand 12.16. Ontdek noviteiten, prachtige orchideeën en een nieuwe collectie sierpotten. We geven je alvast een kleine sneak peak van wat je kunt verwachten als je onze stand bezoekt.

Laten we beginnen met onze nieuwste noviteit: Kolibri Orchids Epi-tree. Een bijzondere blikvanger! De grenzeloze schoonheid neemt je mee terug naar een plek in de ongerepte natuur. Het is niet zomaar een orchidee, maar zoals de naam het al een beetje weggeeft, groeit de orchidee aan een boomstam. Het resultaat? Het ziet er prachtig uit en het is een magisch. Kom langs in onze stand en ontdek de unieke schoonheid van de Epi-tree.

Naast onze bijzondere Epi-tree presenteren we ook onze gloednieuwe collectie keramiek potten uit de Kolibri Home collectie. Een selectie van perfect passende potten voor Kolibri Orchids en Kolibri Greens, aangevuld met stijlvolle woonaccessoires voor in huis. Een perfecte match, die is gebaseerd op actuele trends.  De trends zijn gegroepeerd in acht verschillende interieurstijlen.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op stand 12.16 tijdens de Trade Fair Aalsmeer 2023. Of je nu op zoek bent naar inspiratie, advies, of gewoon een vriendelijk gesprek, ons team staat voor je klaar. Tot dan!

Aanmelden voor de Trade Fair Aalsmeer.

Datum: 7, 8 en 9 november 2023

Openingstijden:
Dinsdag 7 november 09.00 – 17.00 uur
Woensdag 8 november 09.00 – 17.00 uur
Donderdag 9 november 09.00 – 17.00 uur

Stand: 12.16

Locatie: Legmeerdijk 313, 1431 GB Aalsmeer

Gerelateerd nieuws

Over OKplant