Skip to content

Beleef de Orchid Inspiration Days bij OK Plant!

De Orchid Inspiration Days zijn in volle gang bij OK Plant, en het enthousiasme is duidelijk voelbaar! Tuincentra en bloemisten komen zich laten inspireren door de betoverende wereld van orchideeën. Deze dagen zijn een unieke kans om de nieuwste trends en innovaties te ontdekken en je assortiment te verrijken met de mooiste orchideeën. Mis het niet!

Wat kun je verwachten tijdens de Orchid Inspiration Days?

  1. Ons sterke consumentenmerk Kolibri Company

Maak kennis met ons hoogwaardige merk. Kolibri Company staat bekend om zijn prachtige orchideeën en innovatieve producten die elke ruimte opfleuren.

  1. Vernieuwd Mix & Match display

Ons Mix & Match display heeft een complete make-over gekregen! Met een frisse, eigentijdse look en meer ruimte voor productpresentatie creëren we rust en aantrekkelijkheid op het schap. Deze vernieuwing maakt het makkelijker om mooie combinaties te maken en klanten te verrassen met nieuwe seizoen collecties.

  1. Gloednieuwe sierpotten collectie van Kolibri Home

Ontdek onze stijlvolle sierpotten die perfect passen bij moderne interieurtrends. Deze nieuwe collectie van Kolibri Home biedt tal van mogelijkheden om het interieur te verfraaien en orchideeën nog beter tot hun recht te laten komen.

  1. Nieuwe trendstijl die naadloos aansluit op huidige woontrends

Laat je inspireren door de nieuwste designs en ideeën die perfect passen bij de laatste woontrends. Onze nieuwe trendstijl zorgt ervoor dat jouw collectie altijd up-to-date is met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van interieurdecoratie.

  1. Geïntegreerd watergeefsysteem

Dit innovatieve systeem maakt de verzorging van onze Kolibri Orchids nog makkelijker. Het geïntegreerde watergeefsysteem zorgt ervoor dat de orchideeën precies de juiste hoeveelheid water krijgen, waardoor ze langer mooi blijven en jouw klanten nog langer kunnen genieten van hun prachtige bloemen.

Geniet van het heerlijke weer op ons zonnige terras!

Het is prachtig weer tijdens de Orchid Inspiration Days, en we hebben een zonnig terras met echte Mediterranean vibes gecreëerd waar je kunt genieten van heerlijke saté en broodjes. Terwijl je geniet van het eten en het mooie weer, kun je sparren met een van onze collega’s van verkoop of marketing.

Kom langs en laat je inspireren!

Mis deze kans niet om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van orchideeën te ontdekken! Schrijf je nu in via deze link. Of je nu nieuwe ideeën wilt opdoen voor je winkel of assortiment de Orchid Inspiration Days bij OK Plant is dé plek om te zijn.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij OK Plant en samen te genieten van de prachtige wereld van orchideeën!

 

Gerelateerd nieuws

Over OKplant