Skip to content

Assistent inpaKBUFFER

Kun jij je vinden in onze profielomschrijving?

Fulltime
MBO WERK- EN DENKNIVEAU
Standplaats Naaldwijk

Als Assistent Taakverantwoordelijke Inpakbuffer ligt jouw focus op het inpakken en controleren van onze orchideeënorders.

Wat ga je doen?

OK PLANT

Je werkt samen met de Taakverantwoordelijke Inpak en Mixsysteem en wordt functioneel aangestuurd door de Teamleider Afleveren. Je vervangt de Taakverantwoordelijke Inpak en Mixsysteem bij afwezigheid of assisteert bij drukke momenten. Je bent dan medeverantwoordelijk voor de controle van elke order die ingepakt wordt door een twintigtal inpakkers. De order dient Kolibri-waardig de deur uit te gaan, dit houd jij scherp in de gaten. Naast kwaliteit van de plant én het totaalplaatje, zoals de correcte kwantiteit, sticker, etiket en potcover en evt. sierpot per order. Je hebt oog voor details. Bij afwezigheid van de Taakverantwoordelijke Inpak en Mixsysteem stem je met de Teamleider Arbeid de dagplanning af. Voor de inpakmedewerkers ben jij het aanspreekpunt voor al hun vragen, die jij pro actief oppakt en beantwoordt. Bij een incomplete order bestel jij de benodigde planten bij de orderpickers.


Op de momenten dat je je collega niet vervangt, of assisteert, werk je mee op de inpaklijn. Dit doe je op een gedreven en nauwkeurige manier. Je houdt rekening met de juiste volgorde van de aflevertijden. Het assortiment bij OK Plant bestaat uit veel verschillende soorten orchideeën die in onze locatie in Naaldwijk worden opgekweekt en afgeleverd. De namen van deze soorten maak jij je helemaal eigen. OK Plant levert hoge kwaliteit, daarom voer je kwaliteitscontroles uit en bewaak je de benodigde acties. In deze functie werk je samen in een divers team van verschillende nationaliteiten.

In deze functie kun je veel ervaring en kennis opdoen en heb je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.

Dit zijn wij!

Dit ben jij

 • Je hebt MBO werk- en denkniveau
 • Je bent fulltime beschikbaar
 • Nederlands en Engels spreken is voor jou geen probleem
 • Je werkt nauwkeuring, kwaliteitsbewust en hebt affiniteit met onze producten
 • Je houdt van aanpakken en het motiveren van medewerkers
 • Je bent flexibel en positief ingesteld
 • Beschikbaar tijdens onze werktijden, die vaak van 7.00-16.30 zijn, af en toe starten of stoppen wij eerder of werken we op een zaterdag
 • Je bent bereid om persoonlijk en vakinhoudelijk te groeien
 • Je voelt je thuis in de cultuur van een familiebedrijf

OK Plant streeft er naar een inspirerend en ambitieus potplantenbedrijf te zijn. Jaarlijks produceren wij op onze vestigingen in Naaldwijk, Maasdijk en ‘s-Gravenzande meer dan 4.700.000 hoogwaardige 9 cm pot Phalaenopsis, 1.000.000 12 cm pot Phalaenopsis en 2.000.000 seizoensproducten & groene planten. Wat ons zo uniek maakt, is dat wij prachtige sierpotten leveren bij onze planten. Door innovatie op het gebied van assortiment en marketing maken we het verschil. We produceren onze orchideeën, groene planten, sierpotten én woonaccessoires onder ons overkoepelend consumentenmerk Kolibri Company. Hieronder vallen de merken Kolibri Orchids, Kolibri Greens en Kolibri Home. Onze ontwikkelingen staan niet stil, daarom investeren wij voortdurend in materialen, technieken en medewerkers!

OK Plant vindt het vinden van energieke, ondernemende medewerkers cruciaal. Bij ons kom je in een inspirerende werkomgeving waarin ons gedragskompas SPIRIT centraal staat. SPIRIT is het DNA van ons bedrijf, het gedragskompas is een handleiding voor alle medewerkers hoe wij met onze ‘momenten van de waarheid’ omgaan. We bieden een cultuur waarin we met jonge professionals met passie werken en gaan voor kwaliteit!

Wat bieden wij jou?

Een baan bij OK Plant betekent…

  • Een uitdagende functie binnen een groeiend familiebedrijf waar je écht van waarde kunt zijn 
  • Een positieve, jong en dynamische werkomgeving, waar je blij wordt van de mooie producten 
  • Een salaris passend bij je opleidingsniveau, werkervaring en je functie conform CAO Glastuinbouw 
  • Goede opleidingsmogelijkheden om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen 
  • Een moderne werkomgeving, met veel geautomatiseerde processen 
  • Een vrijdagmiddagborrel, leuke activiteiten en elke week verse soep en lekker fruit in je pauze!

Solliciteer op deze functie!

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij OK Plant je een mooie stap? Reageer dan snel en mail je sollicitatiebrief met CV naar Katinka Boersma via hr@okplant.nl.

Meer informatie


Heb je vragen over de functie? Neem gerust contact op met Mike van der Knaap, Kevin Hendriks of Judith van Leeuwen. Zij beantwoorden je vragen graag.

Mike van der Knaap – mike@okplant.n

Kevin Hendriks – kevin@okplant.nl

Katinka Boersma – HR@okplant.nl

‘Drie jaar geleden liep ik voor het eerst binnen bij OK Plant. Ik deed de opleiding Junior Accountmanager op het MBO Westland en mocht mijn eindstage bij OK Plant lopen waar ik kennis maakte met verschillende afdelingen. Na afloop van mijn MBO studie ben ik als Assistent Medewerker Marketing op de dynamische marketingafdeling van OK Plant gaan werken. Ik merkte al snel dat ik nog niet ben uitgeleerd. Dit heb ik kenbaar gemaakt aan de directie en reageerde super positief. Momenteel volg ik de deeltijd opleiding Crossmediale Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam. Ik vind het fijn dat mijn ontwikkeling en ambities worden toegejuicht. Inmiddels ben ik doorgegroeid naar Marketing medewerker waar ik samen met mijn enthousiaste collega’s werk aan het positioneren van onze merken in de markt. Iedere dag kan ik weer genieten van de mooie bloeiende planten pracht in mijn werkomgeving.’

Lotte van Marrewijk 
Marketing medewerker

Over OKplant